Kundereferencer

“Vi har syv-otte lifte fra HJ Lift med fuld servicepakke. Der har aldrig været en finger at sætte på vores samarbejde. De får UG med pil opad.”
Flemming Holst, HK Automobiler, Randers, 86428211

“HJ Lift har lavet service på alle vores lifte gennem en årrække. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, de kommer selv og laver det der skal laves. Vi vil meget gerne anbefale ham videre til andre.”
Allan Stender, Jysk Automobil Centrum, Randers, 86427700

“Det er Henning selv, der kommer og udfører service på alle vores lifte. Han er en dygtig og behagelig fyr, der arbejder meget effektivt. Ingen halvfærdige løsninger – tingene bliver fulgt til dørs.”
Torben, LT Auto, Hørning, 86923375

“De har lavet service på vores lifte de sidste 3 års tid. Vi har været meget tilfredse med deres arbejde – HJ Lift er stabile og har hurtig udrykning, hvis vi har et akut problem. Kan helt sikkert anbefale dem videre til andre.”
Ulrik Nielsen, Scandinavien Truck, Haverslev, 96725011

“Henning er omhyggelig, stille og rolig, fylder ikke ret meget – han er fuldstændig selvkørende i serviceringen af vores 44 lifte. Alle dokumentationer bliver udfyldt til punkt og prikke. Vi er rigtig tilfredse med HJ Lift her hos SMC i Risskov.”
Uffe Monsrud, SMC Biler, Risskov, 87418588

“Henning laver eftersyn alle vores lifte, seks i alt. Det har han gjort på upåklagelig vis i mere end ti år. Han er stabil og hurtig, og har man et problem, så kommer han akut og laver ekstra service. Vi vil meget gerne anbefale ham til andre værksteder.”
Ejner Kalstrup, Kalstrups Autoværksted, Langå, 86461222